From dream to reality…

Opgestart in 1998 groeide Medoh al snel uit tot een betrouwbare partner in preventie en opleidingen. De slogan ‘uw veiligheid en gezondheid, onze zorg‘ is de leidraad doorheen onze organisatie.

Samen met u helpen wij uw bedrijf uitbouwen naar een positief imago wat preventie en welzijnsbeleid betreft.

Ons team van gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zorgt voor kwalitatieve opleidingen op verschillende vakgebieden

Omgaan met conflicten en agressie

Visie, missie, waarden…

Onze visie is dat iedereen recht heeft op een gezonde en veilige werkomgeving en elk bedrijf dat dezelfde visie deelt maken deel uit van ons klantenbestand.

Onze missie zijn onze tevreden klanten steeds tevreden houden door het constant bieden van kwaliteit, service, transparantie, flexibiliteit en vernieuwing. Onze trouwe klanten willen we dan ook blijvend bedanken!

Onze waarden zijn ‘keep it simple and honest’! Eerlijkheid en eenvoud dragen wij hoog in het vaandel. Ten alle tijde staan wij u te woord met raad en daad.

Hoe gaan wij te werk?

1. Diagnose

​Een eerste belangrijke stap is het in kaart brengen van uw preventie/welzijnsstructuur of cultuur. Op basis van deze diagnose kunnen de juiste prioriteiten gesteld worden en kan een gericht actieplan worden ontwikkeld.

2. Actieplan

Een actieplan wordt op maat gemaakt met als doel de preventiecultuur te verstevigen en een sterk preventiebeleid uit te bouwen. Hier wordt ook gelet op alle wettelijke voorschriften! Dit actieplan houdt rekening met het DNA van uw bedrijf, er is dus geen ‘pasklare’ lijst van acties die voor iedereen van toepassing is. Er wordt rekening gehouden met de sociale, economische, technische en culturele context van uw bedrijf.
Zowel het management als de werknemers moeten actief betrokken worden bij dit actieplan!